måndag 23 februari 2015

mjukiskaniner

Den senaste veckan har jag legat hemma med världens förkylning. Ungefär det tråkigaste som finns, och noll ork att göra någonting. Förutom att röra på händerna. Så jag har varvat mellan soffan och symaskinen, och faktiskt lyckats producera några riktigt söta mjukiskaniner. En av dem är till och med såld (!). Jag har verkligen fått smak för att sy dem och jobbar på att göra dem bättre och bättre.

 Detta är den första av dem, med ficka på magen och i stort behov av förbättringar. Tillexempel insåg jag att jag jag behöver lägga till mer sömsmån. Då jag ritar mönstret själv är det sånt man inser allt eftersom man provar sig fram.

 Detta är nummer två, den är nog min favorit och vi får se om jag behåller den själv eller ger bort den i present till någon. Dock behövs lite mönsterjusteringar även här och det finns några små detaljer jag inte riktigt vet hur jag ska få till. Men jag är nöjd ändå!


Detta är den tredje och sista, som nu ligger på brevlådan och är på väg hem till sin köpare. Den fick lite mer hängöron och sicksackstygn runt magen.
Tyget på kroppen är en linnegardin fyndad på second hand och det mönstrade tyget i öronen och på magen är bomullstyg från Panduro. Jag är nöjd. Adjö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar