fredag 23 augusti 2013

det gamla är förbi, något nytt har kommit

Jaha. Då var det dags igen. Solen lyser, så jag satsade på t-shirt idag. Vilket var ett dumt beslut, trots den blå himlen som fortfarande ser lite somrig ut är det sådär lagomt kallt och blåsigt. Luften är hög och klar, hösten är på gång. Lite vemodigt. Min sommar har varit fantastisk, men väldigt flängig och fullproppad. Vilket gör att det nästan känns skönt att få komma in i rutinerna igen så jag hinner vila upp mig. Än fast jag kommer att sakna värmen.

Nu har jag förresten jobbat som ungdomsledare i ett år. Som jag har sett fram emot och längtat efter den här hösten! Längtat efter känslan av att allt inte är nytt, längtat efter att få börja om med lite mer stadig puls, lite mer koll på läget. Gud är så häftig, och jag är så full av förväntan på vad jag kommer få vara med om den här hösten. Jag längtar efter att se människor förvandlas, skakas om, vakna upp och förstå vem det är allting handlar om.

Tack Jesus, för att jag får vara med på ett hörn. För att jag, trots att jag misslyckas, trots att jag inte kan så mycket, trots att jag är vimsig och ofta missar poängen, får vara med Dig, får bli använd av Dig. Jag älskar Dig Jesus, Du är min favorit. Nu kör vi!

1 kommentar: